Cautare

3213 de rezultate pentru "cadavrul gasit pe valea cisnadiei" (6.35 secunde)
Octavian Stireanu publica pe Amos News articolul "Sindicatul patronal si struto-camila politica", pe care il puteti citi in continuare.
Autoritatile au gasit o solutie pentru salubrizarea Craiovei si in 2012, incredintand aceasta activitate, prin negociere directa, tot SC Salubritate Craiova SRL Pericolul ca municipiul Craiova sa ramana nematurat si cu gunoiul nestrans pare sa fi trecut.
Solomon propune ca varstnicii cu pensii sub 1.000 de lei sa aiba gratuitate pe mijloacele de transport in comun ale RAT Craiova Dupa ce l-a acuzat pe Marinica Dinca de "propuneri populiste"
La umbra nucului batran numit "Traian Basescu" n-a crescut mai nimic Desi incep sa se contureze doua directii in PDL, una reprezentata de Vasile Blaga si vechea garda, alta, aripa "baronilor tineri", care ar fi agreata de Elena Udrea, partidul nu si-a gasit, pana in prezent, un "craisor" pe care sa-l scoata in fata si care sa domine discursul lui Crin Antonescu sau actiunea politica a lui Victor Ponta, spune Cozmin Gusa, la Realitatea TV, in emisiunea "PERSPECTIVA".
Primele zile ale acestui an au adus cresteri semnificative la produsele agroalimentare din piete lTarabele sunt pline ochi de fructe exotice, iar produsele autohtone se gasesc ici - colo l La primii pasi te lovesc in ochi culorile vii ale mormanelor de fructe exotice care au invadat pietele l in rest cumparatorii se pot numara pe degete l Comerciantii sunt nemultumiti l Fiecare trecator este intrebat ce cumpara l Putinii satmareni prezenti in piete trec pe linga tarabe dezamagiti l Nu prea se indura sa scoata din buzunar 50.000 de lei pentru un kilogram de spanac l Cu atit se vinde spanacul in Piata Somes l Unii cumparatori spun ca inainte de sarbatori acesta se vindea cu numai 25-30.000 de lei l La cit de mari sunt preturile nici nu iti vine sa te apropii de tarabe l in Piata de alimente nr.
In prima faza, citatia trimisa pe adresa clubului nu a fost primita, sub motiv ca firma debitoare nu isi mai are sediul pe str. ... Ei bine, in 2003 angajatii lui Staicu au refuzat citatia trimisa de instanta pe adresa din str. Unirii 86, pe numele societatii infiintate de Ilinca.
Amatorii de tigari de contrabanda au intrat probabil in panica sambata, in jurul amiezii, atunci cand nu i-au mai gasit la locul lor pe traficantii de tigari din Piata Abator.
985 de galateni si-au gasit un job in luna iunie, acest numar fiind cel mai mare comparativ cu cel inregistrat la acest capitol in cursul lunilor trecute ale acestui an, potrivit statisticilor Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Galati Potrivit directorului executiv al AJOFM Galati, Victoria Movileanu, in luna iunie s-a inregistrat un virf in privinta angajarilor comparativ cu lunile anterioare ale acestui an.
Peste 2.000 de kilometri de cale ferata arondata mai multor sectii din tara vor fi dezafectate, deoarece CFR nu a gasit clienti care sa le inchirieze.
Desi au gasit produse contrafacute in magazinele a 12 agenti economici, inspectorii nu au reusit sa verifice actele decit la trei dintre acestia pentru ca doar atitia s-au prezentat la sediul OJPC din Galati.
De la o reclamatie, care s-a dovedit a fi intemeiata, inspectorii de la Protectia Consumatorilor au mai gasit si alte nereguli care i-au atras comerciantului on-line o amenda de 3.000 de lei.
De asemenea inspectorii au gasit peste marinat expirat, dar si icre ambalate cu eticheta rupta chiar in dreptul termenului de valabilitate.
Printre cele mai grave abateri descoperite de inspectorii de la protectia consumatorului se afla recongelarea produselor din carne, deteriorarea ambalajelor astfel incat produsul sa nu mai fie protejat si straturi groase de mucegai sau substante lipicioase pe mezelurile scumpe.
Ferrari, care si-a gasit 14 clienti, fata de cinci anul trecut si Great Wall care si-a gasit 41 de clienti, fata de 24 intre ianuarie si mai anul trecut.
Presedintele Romaniei, Traian Basescu, a intrat razand la intalnirea cu reprezentanţii Fondului Monetar International, comentand pe tema lansata in presa referitoare la posibila suspendare a acordului.
"Sunt tot felul de incercari de a decredibiliza Antena 3 si oamenii ei" Adrian Ursu povesteste ce a descoperit mergand prin tara, pe urmele unor oameni, intamplari si locuri descoperite in Arhiva Nationala de Film si prezentate in cadrul emisiunii sale de arheologie politica, "Secvential", de la Antena 3, dar si despre schimbarile majore din grila postului de stiri la care lucreaza si incercarile de destabilizare a statiei pe care le fac, prin diferite modalitati, domnii aflati la guvernare.
Deja a gasit o casa noua si nu se putea sa-si faca un cadou mai potrivit de 8 Martie!
Unul avea urme de sange 6 caini au fost ridicati de pe proprietatea unei firme, aflata in aproprierea Parcului Tei, unde un copil a fost gasit mort, unul dintre acestia avand urme de sange, a declarat, luni, Razvan Bancescu, coordonator de proiect la Autoritatea pentru Supravegherea si Protectia Animalelor (ASPA).
De aceea, in cele ce urmeaza ne limitam la a prezenta zece dintre cele mai mari enigme legate de spatiul romanesc - descoperiri absolut socante si incredibile, insa unele dintre ele chiar recunoscute ca atare de cercetatori si oameni de stiinta de pe mapamond.
Fratele studentei moarte in accident crede ca sora lui putea fi salvata Fratele studentei care a murit in urma accidentului aviatic din Muntii Apuseni a declarat marti, ca in opinia lui, sora sa ar fi putut fi salvata daca autoritatile ar fi gasit avionul in timp util, folosind toate mijloacele de care dispuneau.
google-analytics.com